Raudanlujaa ammattitaitoa vuodesta 2011

USK Rakennus Oy on korjaussaneeraukseen ja LVI-urakointiin erikoistunut yritys, jolta onnistuu niin pienet kuin suuretkin työkokonaisuudet ja projektit.

Toiminta käynnistyi vuonna 2011 ja hoidettiin verrattain pienessä mittakaavassa pienellä kokeneella ydinporukalla. Vuosien edetessä yrityksemme on kasvanut melkoisella vauhdilla ja oma henkilökuntamme käsittää noin kolmisenkymmentä rautaista ammattilaista.

Lisäksi teemme yhteistyötä pitkäaikaisten ja luotettavien yhteistyöyritysten kanssa. Iso määrä ammattilaisia mahdollistaa sen, että kykenemme työskentelemään samanaikaisesti useissa eri työkohteissa Tampereen seudulla ja ympäri Pirkanmaata. Toimialueeseemme kuuluvat mm. Tampere, Pirkkala, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Hämeenlinna, Ylöjärvi ja Valkeakoski.

Laatua tinkimättömällä asenteella

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme parasta mahdollista laatua. Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja olemme aina sitoutuneita noudattamaan yhdessä sovittuja yksityiskohtia. Projektisuunnitelmat, aikataulu ja budjetit – meidän kanssamme pitävät!

Jätä tarjouspyyntö

Meiltä ammattitaitoisesti toteutetut LVI-urakoinnit.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.