Saneeraus

Kun taloyhtiö, liiketilat tai julkinen rakennus kaipaavat päivitystä, on saneerauksen aika. Saneeraus eli korjausrakentaminen on investointi rakennuksen tulevaisuudelle ja samalla keino tuoda uutta ilmettä niin julkisivuun kuin sisätiloihin.

Meiltä saat kaikki saneeraustyöt aina suunnittelusta kohteen kartoitukseen ja toteutuksesta viimeistelyyn. Ammattilaistemme ote on asiantunteva ja vuosien kokemus takaa laadukkaan lopputuloksen laajoissakin projekteissa. Toteutamme saneeraustyöt Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella mm. Kangasalla, Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Nokialla ja Valkeakoskella.

Saneerausprosessimme on suunniteltu sujuvaksi ja asiakaslähtöiseksi. Otamme jo suunnitteluvaiheessa huomioon kaikki tarpeesi ja toiveesi taataksemme laadukkaan lopputuloksen. Toimiva työnjohto ja kokeneet tekijämme varmistavat korkeatasoisen työnjäljen sekä aikatauluissa ja sovitussa budjetissa pysymisen.

Luotettavaa ja joustavaa palvelua

Vuosien aikana olemme tehneet monenlaisia rakennus- ja saneerausalan töitä aina huoneistoremonteista ja aliurakoinnista linjasaneerauksiin, uudisrakennuksiin ja erilaisiin kokonaisurakoihin.

Jätä tarjouspyyntö

Meiltä ammattitaitoisesti toteutetut LVI-urakoinnit.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.