SE PAIKALLINEN REMONTTIEN ERIKOISYRITYS

USK Rakennus Oy on rakennussaneeraukseen ja LVI-remontteihin erikoistunut yritys, jolta onnistuu tarvittaessa myös uudisrakentaminen. Käytännössä toimintamme on alkanut vuonna 2011, jolloin otimme vastaan ensimmäiset työkohteemme. Ensimmäiset urakat hoidettiin verrattain pienessä mittakaavassa pienellä kokeneella ydinporukalla, mutta vuosien edetessä yrityksemme on kasvanut melkoisella vauhdilla.

Nykyään oma henkilökuntamme käsittää noin parikymmentä rautaista ammattilaisia, lisäksi luotettavia pitkäaikaisia yhteistyökumppaniyrityksiä löytyy noin kymmenkunta. Työnjohtajia meillä on tarpeesta riippuen 5–7. Iso määrä ammattilaisia mahdollistaa sen, että kykenemme työskentelemään samanaikaisesti useissa eri työkohteissa Tampereen seudulla ja ympäri Pirkanmaata.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme parasta mahdollista laatua tinkimättömällä asenteella. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme aina sitoutuneita noudattamaan yhdessä sovittuja yksityiskohtia, kuten projektisuunnitelmia, aikatauluja ja budjettia. Yrityksemme on osa Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmaa.