Linjasaneeraukset ja putkiremontit

Vanhat asuinrakennukset kamppailevat vanhentuneiden vesijohtojen ja viemärien kanssa, jotka voivat aiheuttaa vuotoja, putkirikkoja ja jopa kosteusvaurioita. Linjasaneeraus eli putkiremontti on ratkaisu ongelmiin. Linjasaneeraus on perinteinen putkiremontti, jossa rakennuksen putkistot korjataan tai uudistetaan perusteellisesti.

USK Rakennus toteuttaa taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen linjasaneeraukset vuosien kokemuksella. Teemme myös putkien sukituksia luottettavien, sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimialueenamme on Tampere, Pirkkala, Nokia, Kangasala, Lempäälä, Ylöjärvi, Valkeakoski ja Hämeenlinna.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanne yhdessä!

Taloyhtiöiden linjasaneeraukset kokonaisurakointina

Linjasaneeraus on olennainen toimenpide vanhojen putkistojen kunnon ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Vaikka linjasaneeraus saattaa vaikuttaa aluksi suurelta investoinnilta, se on pitkäaikainen sijoitus. Uudistetut putkistot kestävät vuosikymmeniä, mikä vähentää tulevia korjaus- ja ylläpitokustannuksia.

Toteutamme taloyhtiöiden linjasaneeraukset myös kokonaisurakointina. Vastaamme projektin maanrakennus-, purku-, lvi-, sähkö- ja rakennustöistä.

Taloyhtiön putkiremontti nostaa asuntojen arvoa

Asunnon ostajaa ja vuokralaista kiinnostaa usein onko putkiremontti jo tehty vai onko se edessä tulevaisuudessa. Päivitetty vesijohto- ja viemärijärjestelmä vaikuttaa tuleviin asukkaisiin myönteisesti ja nostaa asunnon arvoa merkittävästi. Linjasaneeraus parantaa myös energiatehokkuutta ja veden laatua, mikä taas lisää asuinmukavuutta ja alentaa kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Luotettavaa ja joustavaa palvelua

Vuosien aikana olemme tehneet monenlaisia rakennus- ja saneerausalan töitä aina huoneistoremonteista ja aliurakoinnista linjasaneerauksiin, uudisrakennuksiin ja erilaisiin kokonaisurakoihin.

Jätä tarjouspyyntö

Meiltä ammattitaitoisesti toteutetut LVI-urakoinnit.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.