Monipuolista LVI-urakointia

LVI-työt kannattaa aina hankkia kokeneelta ammattilaiselta, jotta välttyy ikäviltä yllätyksiltä matkan varrella. USK Rakennus toteuttaa LVI-urakoinnit ammattitaitoisesti ja luotettavasti, oli kyseessä sitten putkistojen asennus tai saneeraus. Meillä on vuosien kokemusta erilaisista LVI-töistä ja toteutamme kaikki urakat aina suunnittelusta toteutukseen – kohteesta riippumatta.

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, rakennusliikkeet, yritykset ja julkiset kiinteistöt. Palvelemme Tampereella ja muulla Pirkanmaan alueella, kuten Kangasalla, Nokialla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Hämeenlinnassa, Ylöjärvellä ja Valkeakoskella.

Ota yhteyttä, kun etsit ammattitaitoista ja luotettavaa tekijää!

LVI-asennukset taloyhtiöihin ja yrityksille

Asiakkaidemme tyytyväisyys on aina ollut toimintamme keskiössä. Meillä on joukko kokeneita LVI-asentajia, jotka toteuttavat isotkin projektikokonaisuudet luotettavasti ja ammattitaidolla. Laadukkaat materiaalit ja nykyaikaiset työkalut takaavat lopputuloksen, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Meiltä saat kaiken tarvittavan – toteutamme LVI-asennukset, laajamittaiset linjasaneeraukset ja putkiremontit.

Luotettavaa ja joustavaa palvelua

Vuosien aikana olemme tehneet monenlaisia rakennus- ja saneerausalan töitä aina huoneistoremonteista ja aliurakoinnista linjasaneerauksiin, uudisrakennuksiin ja erilaisiin kokonaisurakoihin.

Jätä tarjouspyyntö

Meiltä ammattitaitoisesti toteutetut LVI-urakoinnit.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.