KVR-urakointi

KVR-urakointi eli kokonaisvastuurakentaminen tarkoittaa kokonaisvaltaista urakointia yhden rakennusalan kumppanin kanssa. Saat rakentamisen ja saneerauksen kaikki työvaiheet meiltä, aina kartoituksesta suunnitteluun ja toteutuksesta viimeistelyyn. KVR-urakointi on kustannustehokas tapa remontoida esimerkiksi linjasaneerausten ja vesijohtoremonttien yhteydessä.

Kun haluat varmistaa sujuvan ja laadukkaan rakennus- tai saneerausprojektin ilman turhia huolia, anna meidän toteuttaa KVR-urakointi puolestasi. Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt ja yritykset Tampereella, Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä, Ylöjärvellä, Kangasalla, Valkeakoskella ja Hämeenlinnassa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopivin ratkaisu!

KVR-urakointi on tehokas ja sujuva ratkaisu kaikenkokoisiin rakennus- ja saneerausprojekteihin

KVR-urakointi käsittää yhden luotettavan kumppanin, joka vastaa projektista kokonaisuudessaan. Huolellinen kartoitus ja projektin suunnittelu varmistaa aikataulujen ja budjetin pitävyyden sekä projektin etenemisen työvaiheesta toiseen saumattomasti. KVR-urakoinnin avulla asiakas säästää aikaa, vaivaa ja resursseja, kun kaikki rakennus- tai saneerausprojektin työvaiheet hoidetaan saman katon alta.

Kun etsit luotettavaa KVR-urakoitsijaa

KVR-urakoinnin etuna on sen kokonaisvaltainen luonne. Alusta alkaen osallistumme suunnitteluun ja budjetointiin yhdessä asiakkaidemme kanssa. Näin kaikki tarpeet ja toiveet huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin mahdolliset muutostarpeet voidaan ottaa huomioon ennen toteutuksen aloittamista.

Meillä on vahva kokemus KVR-urakoinnista ja luotettava porukka toteuttamassa kokonaisvaltaiset rakennus- ja saneerausprojektit. Otamme kokonaisvastuun projektista, huolehtien mm. aliurakoitsijoiden hallinnasta ja aikataulujen valvonnasta.

Luotettavaa ja joustavaa palvelua

Vuosien aikana olemme tehneet monenlaisia rakennus- ja saneerausalan töitä aina huoneistoremonteista ja aliurakoinnista linjasaneerauksiin, uudisrakennuksiin ja erilaisiin kokonaisurakoihin.

Jätä tarjouspyyntö

Meiltä ammattitaitoisesti toteutetut LVI-urakoinnit.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.